Naručite dostavu na

Međunarodna dostava

Cestovni transport

Zbirni kamionski transport u izvozu i uvozu

Naša rješenja bazirana su na sistemskom sakupljanju robe širom Europe, koje se prevoze do sabirnih skladišta, gdje se vrši konsolidacija i redovna otprema prema zemljama primatelja. Zahvaljujući dnevnim polascima, kratkom vremenu isporuke uključujući i isporuke noću, osiguravamo brzu i ekonomičnu distribuciju. Uz to, možete koristiti i sve ostale naše logističke usluge, uključujući: konsignaciju, paletiranje, obilježavanje i obavljanje svih carinskih formalnosti.

Transport na bazi zakupa cijelog tovarnog prostora (FTL)

Nudimo Vam uslugu transporta na bazi zakupa cijelog tovarnog prostora vozila (tzv. pun kamionski utovar) uz dosljedno poštovanje svih Vaših specifičnih zahtjeva kao i uobičajenih važećih pravila cestovnog transporta. Osiguravamo potpuni nadzor, dajemo Vam jasne informacije tijekom cijelog transportnog procesa i obavljanje utovara na vrijeme.

Pomorski transport

F-C-L Usluga punog kontejnerkog transporta

Ova opcija Vam nudi uslugu transporta punih kontejnera širom svijeta po principu ,,od vrata do vrata'', bez obzira jeli Vam potreban transport standardnim kontejnerima ili kontejnerima koji zahtevaju upotrebu posebne opreme. Možemo raditi neovisno i fleksibilno zahvaljujući našoj mogućnosti izbora brodskih dobavljača.

L-C-L Pomorski transport zbirnih pošiljki

Pomorski transport zbirnih pošiljaka nudi savršeno rješenje za Vašu konsolidiranu robu uz sve prednosti punog kontejnerskog prijevoza, čak i ako je Vaša pošiljka samo nekoliko kutija ili paleta. Trudimo se da rizik od pretovara pošiljki svedemo na minimum i da transport najčešće bude direktan.

Frigo transport

Usluga frigo transporta podrazumijeva da transportiramo Vašu robu sklonu kvarenju, kao i robu osjetljivu na promjene temperature u specijalnim kontejnerima sa kontroliranom temperaturom, u rasponu od -30°C do +30°C. Jamčimo stalan i neprekidan, od vrata do vrata, lanac frigo transporta. Pored toga, održavamo stalnu komunikaciju sa svim uključenim stranama o trenutnoj lokaciji i stanju robe.

Avio transport

Kao najbrži vid transporta, avio transport je neizostavan u paleti naših usluga. Sa našim specijalističkim poznavanjem avio transporta, nudimo jednu od najboljih usluga uz najpovljnije cijene prijevoza. Fleksibilnost u tranzitnom vremenu Vam omogućava da sami birate tranzirtna vremena i cjenovne kategorije usluge, pa se može reći da ovu uslugu krojite sami za sebe. Bez obzira uvozite li ili izvozite mi ćemo Vam pružiti uslugu carinjenja koja će zadovoljiti sve Vaše zahtjeve i ispuniti sva Vaša očekivanja.

Ukratko o nama

CityEX BH je poznati brend u kurirskoj dostavi pisama i paketa. Na BiH tržištu poslujemo od 2007. godine, a isporuke paketa i pisama vršimo u cijeloj Bosni i Hercegovini. Obratite na nam se sa povjerenjem, a mi ćemo Vaše zahtjeve u rekordnom roku izvršiti.

Naš moto glasi JER HITNO JE BITNO! Nazovite nas i uvjerite se.

Kontakt informacije

Adresa: Biskupa Čule bb, 88 000 Mostar, BiH
Telefon / Fax: +387 36 320 220
Viber: + 387 63 020 888
E-mail: info@cityex.ba
Društvene mreže: Facebook | Google+