Naručite dostavu na

Učestala pitanja

Da, isporučujemo pošiljke u cijeloj BiH.
Da, isporučujemo međunarodne pošiljke uključujući i usluge carinjenja, špedicije i skladištenja pošiljki. Više o međunarodnim pošiljkama pročitajte na stranici: Međunarodna dostava.
Rok isporuke ovisi o vrsti usluge. Gradska dostava je usluga prikupa i isporuke u jednom danu, a međugradska isporuka je usluga isporuke slijedeći dan do kraja radnog vremena. Više o uslugama pročitajte na stranicama: Gradska dostava i Međugradska dostava.
Možete nas kontaktirati:
  • putem telefona/faxa na broj 036 / 320 220,
  • putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,
  • kroz odgovarajuću kontakt formu Kontakt, Postanite klijent i Naručite dostavu,
  • ili doći u naš područni ured u Mostaru na adresi Biskupa Čule bb - prikaz na mapi.
Da, pružamo uslugu isporuke pošiljki uz plaćanje pri pouzeću.

Napomena: Za nedovoljno upakirane i lomljive pošiljke otpremnik ne snosi odgovornost za nastalu štetu. Iz otpreme se isključuje slanje oružja, eksploziva, zapaljivih i drugih opasnih tvari, droge, životinja, pokvarljive ili lomljive robe, ili bilo koje robe za koju otpremnik procijeni da ne može preuzeti rizik otpreme ili bi mogla oštetiti drugu robu. Više o pravilnom pakiranju i kako poslati pošiljku pročitajte na stranici Kako poslati posiljku.

Ukratko o nama

CityEX BH je poznati brend u kurirskoj dostavi pisama i paketa. Na BiH tržištu poslujemo od 2007. godine, a isporuke paketa i pisama vršimo u cijeloj Bosni i Hercegovini. Obratite na nam se sa povjerenjem, a mi ćemo Vaše zahtjeve u rekordnom roku izvršiti.

Naš moto glasi JER HITNO JE BITNO! Nazovite nas i uvjerite se.

Kontakt informacije

Adresa: Biskupa Čule bb, 88 000 Mostar, BiH
Telefon / Fax: +387 36 320 220
Viber: + 387 63 020 888
E-mail: info@cityex.ba
Društvene mreže: Facebook | Google+