Naručite dostavu na

Kako poslati pošiljku?

Narudžba isporuke

Narudžbu isporuke možete naručiti na slijedeći način:

  • telefonski na 036 320 220,
  • e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,
  • putem web forme naručite dostavu.

Pravila slanja i pakiranja

Svaka pošiljka je važna. Ispravno pakiranje štiti sadržaj pošiljke!

Kvalitetno pakiranje pošiljaka od velike je važnosti za zaštitu Vaše pošiljke od eventualnih oštećenja. Kad govorimo o pakiranju, podrazumijevamo stavljanje sadržaja pošiljke u odgovarajući omot – bio on omotnica, kutija, kovčeg ili nešto slično.

Ukoliko odlučite sami pakirati pošiljku, važno je da se pridržavate nekoliko jednostavnih pravila:

  • Pakiranje mora odgovarati sadržaju i obliku pošiljke, veličini, masi i vrijednosti pošiljke, te uvjetima i duljini relacije na kojoj se pošiljka prenosi.
  • Za zatvaranje pošiljke mogu se upotrijebiti odgovarajuća sredstva, ovisno o vrsti i vrijednosti sadržaja pošiljke. Mogu se koristiti: ljepilo, ljepljiva traka, uzica s plombom, pečatni vosak, brava, lokot, sigurnosna plastična vezica i slično.
  • Pošiljatelj mora svaku pošiljku čiji to oblik dopušta, a čije pakiranje ne zaštićuje dovoljno sadržaj pošiljke, dodatno povezati ili omotati folijom, odgovarajuće jačine s obzirom na masu i oblik pošiljke.
  • Pošiljka koja sadrži jedan ili više primjeraka novina ili časopisa mora biti upakirana u ovitak ili povezana pasicom dovoljne čvrstoće, na kojoj je označena adresa primatelja.

Ukratko o nama

CityEX BH je poznati brend u kurirskoj dostavi pisama i paketa. Na BiH tržištu poslujemo od 2007. godine, a isporuke paketa i pisama vršimo u cijeloj Bosni i Hercegovini. Obratite na nam se sa povjerenjem, a mi ćemo Vaše zahtjeve u rekordnom roku izvršiti.

Naš moto glasi JER HITNO JE BITNO! Nazovite nas i uvjerite se.

Kontakt informacije

Adresa: Biskupa Čule bb, 88 000 Mostar, BiH
Telefon / Fax: +387 36 320 220
Viber: + 387 63 020 888
E-mail: info@cityex.ba
Društvene mreže: Facebook | Google+